top of page

ЗА НАС

НАШАТА ПРИКАЗНА

Добредојдовте во ЗАХАРЧЕВ - Винарија и Дестилерија - семејна и интимна винарија и дестилерија, каде што изработуваме висококвалитетни вина и алкохолни пијалаци со страст и прецизност. Нашата посветеност на квалитетот започнува во лозјето, каде што рачно го избираме најдоброто грозје за да обезбедиме совршена рамнотежа на вкусот, аромата и телото. Нашата страст за производство на вино и дестилирање се пренесува низ генерации, а ние сме воодушевени да го споделиме нашиот занает со вас. Посетете не и искусете ја магијата на ЗАХАРЧЕВ - Винарија и Дестилерија.

НАШИТЕ

ВИНАРИ

Gjore_Clean_small.jpg

ЃОРЕ ЗАХАРЧЕВ

Ѓоре е вешт винар со над 8 години искуство во изработка на наградувани вина. Тој е страстен за користење на традиционалните методи на производство на вино за да создаде уникатни и сложени вкусови кои го одразуваат тероарот на лозјето.

bottom of page