top of page

Дегустации

Ние нудиме вински дегустации на 3 локации во Македонија

Дегустации во винаријата

Цена: 25 евра по особа

Минимум: 4 особи

Максимум: 30 особи

Дегустации во Винска Соба Скопје

Цена: 30 евра по особа

Минимум: 4 особи

Максимум: 12 особи

Дегустации во лозјата

Цена: 45 евра по особа

Минимум: 12 особи

Максимум: 12 особи

Make a reservation

bottom of page