top of page

ПОЛИТИКА НА ПРОДАВНИЦАТА

Грижа на Корисници


На нашата веб-страница/продавница, вашата приватност и безбедност се од огромно значење за нас. Спроведовме строги мерки за да се осигураме дека вашите лични информации остануваат безбедни и вашето онлајн искуство е безгрижно.

Кога прелистувате и купувате на нашата платформа, бидете сигурни дека вашите податоци се заштитени со најсовремени технологии за шифрирање, заштитувајќи ги вашите чувствителни детали од неовластен пристап. Ние сме посветени на транспарентни практики за податоци и сите информации што ги давате, како што се вашето име, адреса или детали за плаќање, се користат исклучиво за целите на обработка на вашите нарачки и подобрување на вашето искуство за купување. Ние никогаш не ги споделуваме, продаваме или изнајмуваме вашите лични податоци на трети страни, одржувајќи ја вашата доверба и доверливост.

Покрај приватноста, приоритет ни е вашата безбедност додека се движите на нашата веб-страница. Редовните безбедносни ревизии и ажурирања ја зајакнуваат нашата одбрана од потенцијални закани, осигурувајќи дека вашите интеракции со нашата продавница се заштитени од злонамерни активности. Чувствувајте се сигурни знаејќи дека ние постојано ги следиме и прилагодуваме нашите безбедносни протоколи за да останеме пред новите ризици, создавајќи безбедна онлајн средина каде што можете да истражувате, купувате и уживате без да ја загрозите вашата приватност или безбедност.


Апсолутно, обезбедувањето исклучителна грижа за клиентите е во сржта на нашите вредности. Нашиот посветен тим за грижа за корисници е тука за да се погрижи вашето искуство со нас да биде ништо помалку од извонредно.

Ако имате какви било прашања, грижи или ви треба помош, нашите познавања и пријателски претставници се на само еден клик или повик. Ние се стремиме да одговориме на вашите прашања навремено и темелно, водејќи ве низ секој чекор и осигурувајќи дека ги имате сите информации што ви се потребни.

Вашето задоволство е наш приоритет и се гордееме што ќе одиме додатна милја за да ги надминеме вашите очекувања. Без разлика дали ви треба помош со информации за производот, следење нарачки или решавање проблеми, нашиот тим за грижа за корисници е посветен на обезбедување брзи и ефективни решенија, оставајќи ви позитивна и незаборавна интеракција.

На нашата веб-страница/продавница, веруваме дека нашата посветеност на приватноста, безбедноста и исклучителната грижа за клиентите создава онлајн средина каде што можете да купувате со доверба и мир на умот. Вашата доверба ни е од непроценлива вредност, а ние сме посветени да го направиме вашето искуство беспрекорно и пријатно.

Приватност и Безбедност


На нашата веб-страница/продавница, вашата приватност и безбедност се од огромно значење за нас. Спроведовме строги мерки за да се осигураме дека вашите лични информации остануваат безбедни и вашето онлајн искуство е безгрижно.

Кога прелистувате и купувате на нашата платформа, бидете сигурни дека вашите податоци се заштитени со најсовремени технологии за шифрирање, заштитувајќи ги вашите чувствителни детали од неовластен пристап. Ние сме посветени на транспарентни практики за податоци и сите информации што ги давате, како што се вашето име, адреса или детали за плаќање, се користат исклучиво за целите на обработка на вашите нарачки и подобрување на вашето искуство за купување. Ние никогаш не ги споделуваме, продаваме или изнајмуваме вашите лични податоци на трети страни, одржувајќи ја вашата доверба и доверливост.

Покрај приватноста, приоритет ни е вашата безбедност додека се движите на нашата веб-страница. Редовните безбедносни ревизии и ажурирања ја зајакнуваат нашата одбрана од потенцијални закани, осигурувајќи дека вашите интеракции со нашата продавница се заштитени од злонамерни активности. Чувствувајте се сигурни знаејќи дека ние постојано ги следиме и прилагодуваме нашите безбедносни протоколи за да останеме пред новите ризици, создавајќи безбедна онлајн средина каде што можете да истражувате, купувате и уживате без да ја загрозите вашата приватност или безбедност.


Апсолутно, обезбедувањето исклучителна грижа за клиентите е во сржта на нашите вредности. Нашиот посветен тим за грижа за корисници е тука за да се погрижи вашето искуство со нас да биде ништо помалку од извонредно.

Ако имате какви било прашања, грижи или ви треба помош, нашите познавања и пријателски претставници се на само еден клик или повик. Ние се стремиме да одговориме на вашите прашања навремено и темелно, водејќи ве низ секој чекор и осигурувајќи дека ги имате сите информации што ви се потребни.

Вашето задоволство е наш приоритет и се гордееме што ќе одиме додатна милја за да ги надминеме вашите очекувања. Без разлика дали ви треба помош со информации за производот, следење нарачки или решавање проблеми, нашиот тим за грижа за корисници е посветен на обезбедување брзи и ефективни решенија, оставајќи ви позитивна и незаборавна интеракција.

На нашата веб-страница/продавница, веруваме дека нашата посветеност на приватноста, безбедноста и исклучителната грижа за клиентите создава онлајн средина каде што можете да купувате со доверба и мир на умот. Вашата доверба ни е од непроценлива вредност, а ние сме посветени да го направиме вашето искуство беспрекорно и пријатно.

Wholesale Inquiries

If you are a wholesaler please contact us at our email info@zaharche.mk

We are working with several wholesalers and restaurants in Skopje and Ohrid and our products are available on these markets.

Методи на Плаќање

Во Готово (Евра и Македонски Денари)

Фактура

Payment Methods
bottom of page